Evip
Evip home Evip contact Evip sitemap
Installatie van beveiligingssystemen

Installatie van beveiligingssystemen


Zichzelf beveiligen is tegenwoordig geen luxe meer, vandaar dat men bij zoiets niet ondoordacht te werk moet gaan. Het werken met een erkend specialist terzake zoals Evip (erkenningsnummer 20 0528 33) is een must. Volgens de Wet Tobback,moeten alle installateurs van elektronische beveiligingssystemen immers erkend zijn door het Ministerie van Binnenlandse Zaken.

Of het nu gaat over een anti-diefstal, branddetectie, bewakings of toegangscontrole systeem, Evip levert ze allemaal in een full-service pakket. Op maat kan men een geïntegreerd systeem door Evip laten installeren waarbij verschillende beveiligingssystemen - desgewenst ook interactief - met elkaar verbonden worden.

De grootte van het project doet er niet toe. Of het nu gaat over 60 appartementen, een museum of een industriële site; Evip beschikt zowel over het materiaal als over de nodige know-how en de specialisten. Alle geleverde systemen voldoen aan de overeengekomen kwaliteitsnorm (S21 - S100).

Het is niet voor niks dat Evip instaat voor alle branddetectie en de meeste beveiligingssystemen in vele Antwerpse stads gebouwen. Als het over beveiliging gaat laat je immers niets aan het toeval over!
       
Copyright EVIP NV © 2007 | Creatie: Wildstream NV |