Evip
Evip home Evip contact Evip sitemap
Belangrijk bericht

Media communicatie

De aandeelhouders en directie van elektrotechnisch bedrijf EVIP NV te Kontich, wil alle mensen die hielpen bij de evacuatie en blussen van de brand die hen trof bedanken.

NOODLOT

Donderdag 24 oktober sloeg het noodlot toe in ons bedrijf. Er brak vuur uit in het magazijn. Al vlug bleek dat het vuur niet te bedwingen was met de brandblusapparaten. Ook na aankomst van de brandweer bleek het onmogelijk een deel van het gebouw te vrijwaren en het brandde geheel uit.
Een grote tegenslag voor de familie van Riet en de medewerkers.

DANK

Wij willen al de medewerkers danken voor hun professionele reactie, zodat er geen gewonden vielen en iedereen op een minimum van tijd veilig op de verzamelplek stond.

Dank aan brandweer en hulpdiensten voor het heldhaftige bluswerk.

Dank gaat ook naar alle buren voor de steun en onderdak.

Bijzonder dank aan Philips voor het ter beschikking stellen van hun bluswater.

Dank voor het ter beschikking stellen van panden door klanten en relaties.

Dank voor het begrip van klanten en leveranciers.

Als laatste maar niet in het miste willen we uitdrukkelijk onze medewerkers bedanken, om ondanks de tegenslag aan de slag te blijven en de klanten te blijven servicen.

GELUK bij het ONGELUK

Gelukkig zijn onze servers, met daarop zowat alles wat we nodig hebben om te kunnen werken, door een gespecialiseerd bedrijf behandelt tegen de rook en waterschade en terug opgestart. Programma’s en data zijn terug beschikbaar. Ook de kasten met belangrijke documenten hebben enkel rook- en waterschade opgelopen en zijn gelukkig niet vernield.

Er is de klok rond gewerkt en een nieuwe locatie is reeds gehuurd. EVIP NV zal verder werken vanuit Molenberglei 10, 2627 Schelle gelegen in het bedrijvenpark Molenberg dat gelegen is in de onmiddellijke nabijheid van de Boomsesteenweg, de autoweg Antwerpen - Boom - Brussel (A12).

Dit bedrijvenpark ligt in de recente KMO-verkaveling ‘Brandekensweg’. Antwerpen, Brussel en Sint-Niklaas/Temse zijn via de rijksweg van hieruit zeer vlot bereikbaar.

Onze klanten zullen dus vanaf maandag kunnen rekenen op de 80 tal medewerkers van EVIP NV voor hun elektrotechnische projecten, service en facilitaire diensten.

Behoudens kleine vertragingen zal het EVIP team zorgen voor continuïteit en er voltallig staan voor onze klanten.

de EVIP directie

EVIP NV
Satenrozen 18, 2550  Kontich
Telefoon +32 (0) 3 457 78 35
E-mail info@evip.be

www.evip.be
Facebook
Linkedin
Copyright EVIP NV © 2007 | Creatie: Wildstream NV |